.

.

прапронт Voće na Kockice Rajčice Prilagođene Oznake za pse PAT ID Oznake Personalizirane Modni Oznake za pse i etikete za mačke Linije

прапронт Voće na Kockice Rajčice Prilagođene Oznake za pse PAT ID Oznake Personalizirane Modni Oznake za pse i etikete za mačke Linije

HRK 38.97

Količina robe
Dostupno

Ove oznake za pse u obliku kockice se koriste za osobnu osobne iskaznice za kućne ljubimce, za pse i mačke sa jasnim natpisom, a mogu sadržavati četiri retka teksta sa svake strane.Na taj način možete odabrati individualne tag za kućne ljubimce, odgovarajuću individualnost vašeg ljubimca.Postoje različite uzorke i boje koje možete odabrati za daljnju prilagodbu vaše oznake za kućne ljubimce.Idealno za pse i mačke-u smislu trajnosti i kvalitete naše oznake iz цинкового legure pogodne za najaktivnijih domaćih životinja.Da biste vidjeli sve naše proizvode pet ID.Cink legura jaka i izdržljiva, nije lako istroši, ima duži vijek trajanja, ne stanjuje i ne kvari se.Otisak na sjajnom ogledalo površine jasan i ne mijenja boju.Na pseći oznaku postoje 4 linije prilagođenog teksta, koje pružaju dovoljno prostora za svim važnim informacijama vašeg ljubimca-prednji dio oznake ima najviše redaka, molimo slijedite upute za narudžbu ispod vaše narudžbe.Pozivanje : Pritisnite postavi odmah, dodati svoje osobne podatke na naljepnici.Prilikom personalizacije možete uključiti do 4 linije teksta sa svake strane, odabirom prednje i stražnje površine.Dodajte u košaricu tek nakon što ispunite površinu svoje informacije.Materijal : Legura Oblik : oblik kosti Specifikacija : 1.4*1 inč (a) Ove korisničke oznake za kućne ljubimce izrađeni su od visokokvalitetnog цинкового legure.Svaki tag je također opremljen sa metalnim разъемным prstenom koji se lako montira na ошейнику ljubimca.Ove personalizirane oznake vrlo su pogodni za obitelji s više kućnim ljubimcima.Bez obzira, prate li nas naši prijatelji životinja zajedno ili se gubi, sposobnost da se identificiraju ih je preduvjet da se osigura njihov siguran povratak.Idealno za pse i mačke-u smislu trajnosti i kvalitete naše oznake od nehrđajućeg čelika su pogodne za najaktivnijih domaćih životinja.Da biste vidjeli sve naše proizvode pet ID.

Karakteristike ponude

1.4*1 inches These custom pet tags are made of high-quality zinc alloy. Each tag is also equipped with a metal split ring, which can be easily attached to the pet's collar :
. These personalized tags are very suitable for families with multiple pets. Whether our animal friends accompany us out together or get lost, being able to identify them is a necessary condition to ensure their safe return. :
Perfect for your dogs and cats-in terms of durability and quality, our stainless steel tags are suitable for the most active pets. To view all our pet ID products. :

Slične ponude