.

.

Poklopac grijača vrt FANSHIDI, Vodootporan s poklopcem grijača zatvarač za na otvorenom, 24 mjeseca koristi (87Xx 33 x 19)

Poklopac grijača vrt FANSHIDI, Vodootporan s poklopcem grijača zatvarač za na otvorenom, 24 mjeseca koristi (87Xx 33 x 19)

HRK 59.97

Količina robe
Dostupno

【Poklopac grijača vrt】- Koristite čvrste тканую полиэфирную tkanina s dodani UV-стабилизированным premazom, vodootporan lameliranog podloge, poklopac grijača može zaštititi tvoj grijač u vrlo dobrom stanju, i više ne morate brinuti o sigurnosti vašeg grijača vrt. 【Ažurirani veličina proizvoda】- Molim vas izmjerite vaš grijač vrt prije kupnje, naša kapa puna veličina : H87x D33x19in(221*85*48 cm).Univerzalni dizajn je pogodan za većinu grejača vrt. 【Dizajn zatvarač, čičak i ventilacije】-U naslovnicama vrt grijača koristi individualni dizajn s patent-zatvarač, obostrani dizajn zatvaračem za jednostavan za instalaciju i uklanjanje, spone-čisti čini izgled ljepše i stan, na ventilacijske otvore smanjiti unutarnju kondenzaciju i vjetar. 【Se lako čisti i dobro skladištenje】- To je vrlo jednostavan za čišćenje i praktičan pohranu, možete obrisati prašinu ili mrlje na poklopac grijača vrt vlažnom krpom i osušiti joj pod suncem.Opremljen sa torbicom za pohranu na zatvarač za dobre priče. 【Jednostavnost korištenja】-Lako i brzo obuče i pucati.Jedna osoba može to učiniti.Otvor na zatvarač sa strane i provucite u donjem krilo čine instalaciju i uklanjanje lako.Veličina : 87"Xx 33" x 19".

Karakteristike ponude

Slične ponude