.

.

Tab S7 / S7+ S Pen Zamjena dodir olovke Stylus S Pen za Samsung Galaxy Tab S7 / S7+ Plus (EJ-PT870) + Stopice/stopice (bez Bluetooth)

Tab S7 / S7+ S Pen Zamjena dodir olovke Stylus S Pen za Samsung Galaxy Tab S7 / S7+ Plus (EJ-PT870) + Stopice/stopice (bez Bluetooth)

HRK 68.34

Količina robe
Dostupno

????Tab S7 / S7+ S Pen za Samsung Galaxy Tab S7 / S7 + Plus (EJ-PT870) (bez Bluetooth). ????S Pen je magnetski se montira ravno na планшету i uvijek je spreman za rad.Brzo sortiranje bilješki prilikom spremanja pomoću oznaka s mogućnošću pretraživanja. ????Bolje nego posao Pretvoriti ideje u akciju.S Pen čini pisanje bilješki i personalizacija fotografije i video lakše nego ikad, a sve to bez potrebe za punjenje.S Pen je magnetski priključen izravno na vašem планшету i uvijek je spreman za rad. ????Učinkovitost u svom razredu.S Pen omogućava izvođenje školskih zadataka.Čineći bilješke možete najprije spali ih, a onda promijeniti boju.Brzo sortiranje bilješki prilikom spremanja pomoću oznaka s mogućnošću pretraživanja.Čak i pisati izravno u PDF datotekama da biste dobili osloboditi od nereda u uredu.Kada konačno dođe vrijeme krize, vi ćete biti raspoređeni i spremni. ????Черпайте inspiraciju pomoću s Pen.S Pen-to je skup pisanja alata u jednoj bočici.Njegovo prirodno držanje, niska latencija i impresivna osjetljivost na pritisak će ga učiniti nezamjenjiv pomagač u svemu-od crtanja do uređivanje dokumenata.Osim toga, on ne izgubi zahvaljujući ugrađenom magnetskom nositelj.

Karakteristike ponude

Slične ponude