.

.

GYZX Tibetanski Pjevanje bowl Ručne Glazba Mesing Buda Zvuk Zdjela Budistički Pribor za Uređenje doma (veličina : 11,5 cm)

GYZX Tibetanski Pjevanje bowl Ručne Glazba Mesing Buda Zvuk Zdjela Budistički Pribor za Uređenje doma (veličina : 11,5 cm)

HRK 1045.65

Količina robe
Dostupno

To je iz zdjele, ručni rad.vrhunske izrade i jednostavnost korištenja.Oni se koriste širok spektar profesionalaca, uključujući i učitelja, glazbenika i nastavnika.Može se koristiti s поющими zatvoriti na oba zdjele, гонгами i druge pogodne predmete.Funkcije : meditacija, budistički rekvizite, uređenje kuće i sl. To iz zdjele, ručni rad.vrhunske izrade i jednostavnost korištenja.Oni se koriste širok spektar profesionalaca, uključujući i učitelja, glazbenika i nastavnika.Može se koristiti s поющими zatvoriti na oba zdjele, гонгами i druge pogodne predmete.Funkcije : meditacija, budistički rekvizite, uređenje kuće i sl. Materijal : bakar Tema : budizam Veličina : 10,5 cm, 11,5 cm opcionalno) Napomena : 1. Zbog ručnog mjerenja, molim neka greška 1-3 mm. Hvala vam za razumijevanje.2. Kalibracija monitora несогласованна, i boja elementa, prikazan je na slikama, mogu se malo razlikovati od stvarnog objekta.Molimo obratite se na stvarnoj opciju.Najbolji poklon za prijatelje i obitelj i ponesite ga sa sobom na putovanje.

Karakteristike ponude

Slične ponude